Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Új japán luxusvonat

luxusvonat, Nanatsubosihi Express, East Japan Railway, Kyushu Railways, Ken Okuyama

The East Japan Railway prepares, plans for a new luxury train, which is intended to Kyushu Railways, seven stars Nanatsubosihi Express rival.

The East Japan Railway prepares, plans for a new luxury train, which is intended to Kyushu Railways, seven stars Nanatsubosihi Express rival.
Nanatsubosihi Express - Új japán luxusvonatNanatsubosihi Express - Új japán luxusvonatNanatsubosihi Express - Új japán luxusvonatNanatsubosihi Express - Új japán luxusvonat
A Nanatsubosihi Express pazarul berendezett kocsikból áll, amik ötvözik a hagyományos és a modern japán stílust és a nyugati mintákat. A társalgóban hatalmas panoráma ablakok találhatóak, pazar bárpult, kanapék, forgatható székek és egy zongora is, amit a vendégek élőzenés előadásokon élvezhetnek. A hétcsillagos szolgáltatás magában foglal egy felső kategóriás éttermet és 14 lakosztályt. Minden lakosztályban az utasok rendelkezésére áll egy nagy plüss ágy, asztal, fürdőszoba és fűthető ülések. A vonat bejárja a déli Kyushu szigetet, ami négy napig tart. Annak ellenére, hogy egy ilyen út ára 11.000$ két ember részre, közel félévre előre eladták a jegyeket.
Nanatsubosihi Express - Új japán luxusvonat Nanatsubosihi Express - Új japán luxusvonatNanatsubosihi Express - Új japán luxusvonatNanatsubosihi Express - Új japán luxusvonatNanatsubosihi Express - Új japán luxusvonat
Az East Japan Railway a Nanatsubosihi Express sikerén okulva, tervezi az új vonat indítását. A feladatra felkérték a neves desingert, Ken Okuyama-t, aki egykoron a Ferrari vezető desingereként is dolgozott, a luxus vonat megtervezésére. A megvalósításra 5 milliárd yent szánnak. A tervek szerint az első útjára 2017 tavaszán indulhat el.
A tervek szerint először Japán keleti vidékeit szeli keresztül a vonat, de később akár az egész országot is bejárhatja. Az adaptív EDC rendszerének hála, a normál és a villamosított pályákon is képes lesz haladni.
Az új luxusvonat 10 szerelvényből fog állni, minden kocsiban kettő lakosztállyal. A vonaton összesen 34 utas tud egyszerre utazni. A lakosztályok kétszintesek és duplex kialakításúak. Az alsó szinten lesz található a hálószoba, a felső szinten pedig a kilátásban lehet gyönyörködni, a hatalmas panoráma ablakokon. Természetesen minden lakosztályhoz minden extrával felszerelt fürdőszoba jár.

Hatalmas terek és fergeteges luxus várja az utazókat. Belülről úgy néz ki az egész, mint egy igazi luxushotel. A szerelvény utolsó kocsija a vonatozás és a látvány szerelmeseinek készül. Itt, ugyanis szinte teljesen üvegfalak között élvezhetjük az utazást. Innen élvezhetik a zavartalan kilátást. Természetesen az étterem sem hiányozhat, ami ezen a vonaton is minden igényt kielégít.

hirdetés


képek

The East Japan Railway prepares, plans for a new luxury train, which is intended to Kyushu Railways, seven stars Nanatsubosihi Express rival.The East Japan Railway prepares, plans for a new luxury train, which is intended to Kyushu Railways, seven stars Nanatsubosihi Express rival.The East Japan Railway prepares, plans for a new luxury train, which is intended to Kyushu Railways, seven stars Nanatsubosihi Express rival.The East Japan Railway prepares, plans for a new luxury train, which is intended to Kyushu Railways, seven stars Nanatsubosihi Express rival.The East Japan Railway prepares, plans for a new luxury train, which is intended to Kyushu Railways, seven stars Nanatsubosihi Express rival.