Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Szafari vonattal

Rovos Rail, exkluzív vonat, viktoriánus vonat, luxusvonat, Afrikai vonatozás

Az exkluzív vonaton összesen 72-en utazhatnak. A szerelvényen igénybe vehetnek kettő étkezőt, három társalgót. Az vonat végén található közös helyiségből pedig a hatalmas ablakoknak köszönhetően, remek kilátás nyílik a vasút környéki tájra. A vonat a viktoriánus időket idézi fel, a kocsik többsége az 1940-es évek előtti időkből származik. Az egész gyönyörűen felújított és karbantartott, ezért a kora nem látszik rajta. A luxusvonat saját konyhával rendelkezik, ahol a friss alapanyagokból a helyi specialitásokat készítik el az igényes vendégek részére. A finom ételek mellé a legjobb dél-afrikai borok kerülnek a kristálypoharakba.
A vonaton háromféle hálófülkéből lehet válogatni, a pénztárcának legmegfelelőbbet. Legkisebb a Pullman, ami 7 négyzetméteres. Ebben zuhanyzós fürdőszoba és ággyá kinyitható kanapé található. A következő kategória a Deluxe, amiben ezen felül már egy kisebb nappali is található, az utasok részére, mindez 10 négyzetméteren. A legnagyobb és egyben az igazi luxus, a Royal. Ennek a kabinnak a mérete már 16 négyzetméter és a fél kocsit elfoglalja. Itt már a fürdőszobában kád található, hogy tökéletes legyen a kikapcsolódás.
A luxusvonatozást akár kettő napra is igénybe vehetjük, de az igazi az mégis a két hetes (14 napos) utazás, amikor is Tanzániáig utazhatunk luxus körülmények között. Egy ilyen út, a legkisebb (Pulmann) fülkében is több, mint 10.000 USD. Ezért a pénzért, persze nem csak utazhatunk, hanem megnézhetik Pretoriát idegenvezetővel, ellátogatnak a Kimbeley-i gyémántmúzeumba, kettő éjszakát a Madikwe vadrezervátumban tölthetnek, ahol részt vesznek egy vadlesen is. Hajózhatnak a Zambezi folyón, a Viktória vízesésnél és ellátogatnak a Chisimba-vízeséshez is.
Egyszóval tartalmas és érdekes programokon vehetnek részt az utazók, akik ezt megengedhetik maguknak. A Rovos Rail azt állítja, hogy ezek a kocsik a legnagyobb luxust nyújtják, a legkényelmesebbek és a legexkluzívabbak az egész világon. Ha ez nincs is így feltétlenül, de azért valószínű, hogy a pénzünkért igazán királyi körülmények közepette utazhatunk keresztül Afrikán.

hirdetés


képek