Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Egy vér profi vonatszimulátor

vonat szimulátor, 3D vonat szimulátor, vonatos játék, mozdonyok,

A Train Simulator 2013 a vonatrajongók számára kötelező darab, hiszen sokféle vonattal mehetünk, a világ sok részében.
Részletgazdag, szépen kidolgozott grafika, amit csak tetéz, hogy a nézőpontot lehet változtatni, ezáltal még inkább filmszerű élményben lehet részünk. Kétféle módban játszhatunk a vonatszimulátorban. A karrier mód a szokásos, azaz utasokat kell időben és sértetlenül leszállítani a célállomásra, a sebességlimitek betartása mellett. Aki csak egy mozdonyt szeretne vezetni, hogy kipróbálja mit is tud, annak ott van a gyors kör mód. A karrier módból lehetőség van felkerülni egy ponttáblára, ami persze globális, ez további ösztönzőként hathat az önkéntes vonatvezetőkre.
A játékban van olyan funkciója, amivel saját vasútvonalat tervezhetünk, amit meg is oszthatunk a közösséggel. Így lehetőség nyílik, hogy számunkra teljesen ismeretlen vidékeken is vonatozhassunk, nem csak a jól ismert pályákon.
A vonatszimulátorban a régi és az új mozdonyok egyaránt megtalálhatóak, amiket, ha valaki kedvet érez hozzá, tovább is lehet fejleszteni. Szinte az összes létező mozdonytípus megtalálható a játékban, a rajongók legnagyobb örömére.
A sok előny mellett, azonban tapasztalhatunk néhány hátrányt is, bár ez nem mindenki számára az. A nem rajongók, csak az érdeklődők részére, talán egy kicsit túl szakmai lett. Ez szubjektív, döntse el mindenki saját maga.
Akik rajonganak a a vonatok iránt, és nem sajnálják az időt, azoknak remek szórakozást nyújthat ez a vonatos játék.


hirdetés


képek